Producten ruilen/retourneren


14 dagen retourgarantie

U heeft recht op een bedenkperiode van 14 dagen. Binnen deze periode mag een product worden geretourneerd, mits ongebruikt en in de originele en onbeschadigde verpakking. Zijn deze 14 dagen voorbij, dan is de retourgarantie verstreken en is er geen retouraanvraag meer mogelijk. 

Retourzending

De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening, tenzij Wk-sportsgear een verkeerd of defect product heeft afgeleverd. Neem in dit geval contact op met WK-sportsgear om de retourzending in gang te zetten.

Wilt u het product retourneren omdat het product niet aan de wensen voldoet, vul dan onderstaand retourformulier in. Het risico (schade of zoekraken) van de retourzending is voor u. Bewaar het verzendbewijs goed. Dure producten kunnen aangetekend of verzekerd verstuurd worden.

Wordt een product geretourneerd terwijl het niet aan de retoureisen voldoet, zoals een gebruikt product of een beschadigde verpakking, dan wordt het product niet in ontvangst genomen, maar teruggestuurd naar de klant. WK-sportsgear gaat dan niet over tot terugbetaling van het aankoopbedrag.

Terugbetaling

Na het in ontvangst nemen van de retourzending betaalt WK-sportsgear binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug. Wordt de gehele zending retour gestuurd, dan worden de verzendkosten (dus niet de retourkosten) ook terugbetaald. Een product ruilen is niet mogelijk. U dient zelf een nieuwe bestelling bij ons te plaatsen.

Defect product

Koopt u een product, en gaat dat te snel kapot? Volgens de wet is het product dan ondeugdelijk. Als dat zo is, heeft u recht op een nieuw product of een reparatie. Neem hiervoor contact met ons op. Er zijn uitzonderingen. Bepaalde producten hebben geen/een kortere garantie omdat het een outlet-product is. Als dit het geval is, wordt dit in de producttekst vermeld. Dit product kan dan ook niet geretourneerd worden. 
Na opsturen formulier

Na het invullen van het onderstaand formulier stuurt, neemt WK-sportsgear zo spoedig mogelijk contact met u op.